bel ons 0850445353
  • autoschade
  • autoschade
  • autoschade
Klanttevredenheid

Ons klant contactcenter
staat 24/7 voor u klaar
085 - 044 53 53

autoschade

Uw autoschade snel
en vakkundig
gerepareerd

autoschade

ASN houdt u mobiel met
vervangend vervoer en
haal- en brengservice

autoschade

ASN regelt alles
met uw verzekering

autoschade

ASN maakt werk van
tevreden klanten,
ervaar het zelf

IJzersterk in schadewerk!

Heeft uw auto een kras, deuk, kapotte ruit of andere schade opgelopen? ASN repareert uw schade vakkundig en helpt u snel weer veilig op weg. ASN helpt u met vervangend vervoer, haal- en brengservice én de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Dit regelen wij graag voor u!

Wij willen dat u tevreden bent over de herstelde schade, maar ook dat u zich goed geholpen voelt. Wij doen dat door u goed en helder te informeren, u adequaat op de hoogte te houden en ons werk duidelijk en inzichtelijk te maken. Wij nodigen u uit om onze dienstverlening te beoordelen. Dat waarderen we zeer, omdat we altijd willen blijven verbeteren.
 
Bekijk hier de reviews van andere klanten.

Wat kunnen wij voor u doen?

Ik wil een schade melden Ik wil een afspraak maken

Laatste nieuws


ASN Fritzsche Amsterdam ontvangt Alphabet Plus Award

juli 25, 2016 - Op 13 juli 2016 reikte Marcel Uitenbroek van Alphabet Nederland B.V. aan Sjoerd Fokkema Van ASN Fritzsche Amsterdam de Alphabet Plus Award uit. Deze mooie prijs die door de beste klantreviews wordt verdiend werd tijdens een speciale gelegenheid voor de eerste keer uitgereikt. Alle herstellers uit het gehele schadenetwerk van Alphabet dingen mee. Alphabet stelt klantbeleving en de hoogste tevredenheid als hoogste doel. Sjoerd is buitengewoon trots als eerste en als beste uit de grote selectie schadeherstellers te zijn gekozen.
Lees verder

ASN Rijnbergen Utrecht ASN-vestiging van het jaar

juni 30, 2016 - Voor schadeherstelbedrijf ASN Rijnbergen Utrecht kan 2016 niet meer stuk. Op 17 juni 2016 is de ASN-vestiging bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van ASN uitgeroepen tot ‘Vestiging van het jaar’. Enkele dagen eerder won het bedrijf ook al een prijs: de Alphabet Plus Award voor best presterend schadebedrijf. En is er nog meer te vieren: op 8 juli 2016 bestaat ASN Rijnbergen Utrecht 25 jaar. Directeur-eigenaar Hans Rijnbergen: ‘Wij gaan voor elke klant tot het uiterste.’
Lees verder

ASN valt maar liefst zes keer in de prijzen bij Opiness Awards

maart 24, 2016 - Bij de uitreiking van de Opiness Autoschade Awards, die op dinsdag 22 maart 2016 plaats vond tijdens het event van Automotive Insiders in Bunnik, is ASN zes keer in de prijzen gevallen. Directeur Toon van der Veer van ASN Arnhem mocht de award in ontvangst nemen voor het beste autoschadeherstelbedrijf in de provincie Gelderland. Zij hebben de hoogste klantenreviews gekregen in hun regio: klantwaardering 9,3! Daarnaast behaalden ASN Devak Venlo (9,2) en ASN Vonk Heerenveen (9) een eervolle tweede plaats in Limburg respectievelijk Friesland, terwijl ASN Catsman Uithoorn (9,5) en ASN Jan de Jong Amersfoort (9,2) als derde eindigden in Noord-Holland respectievelijk Utrecht.
Lees verder

Autoschade Carrosserie Deventer sluit aan bij ASN Groep

maart 7, 2016 - ASN Groep blijft groeien. Autoschade Carrosserie Deventer (ACD) heeft zich per 1 maart 2016 bij de schadeherstelketen aangesloten en gaat verder onder de naam ASN Pehlivan Deventer. Directeur-eigenaar Erdal Pehlivan: ‘Onder de vlag van ASN kunnen we onze klanten extra service bieden en nóg verder groeien.’ ASN Groep telt nu 84 vestigingen, verspreid over heel Nederland.
Lees verder