bel ons 0850445353

Optimalisatie ASN-netwerk regio Amsterdam

Per 1 juni 2017 zal de hervorming van het netwerk van ASN in de regio Amsterdam worden afgerond. Er is de afgelopen periode intensief gesproken met betrokken partijen om verdere verbeteringen voor klanten en franchisenemers door te voeren. De ondernemers van Karnekamp Amsterdam en Aalsmeer wensen met hun ondernemingen in deze nieuwe vorm geen rol meer te vervullen en zullen per 1 juni 2017 uittreden uit het ASN-netwerk. ASN respecteert deze keuze en is blij met de versterkingen die de afgelopen maanden al doorgevoerd konden worden en de goede dialoog met alle betrokkenen om de capaciteit en het netwerk te optimaliseren.

Recent toegevoegd aan het ASN-netwerk is de nieuwe vestiging ASN Amstelveen. Bij ASN Fritzsche in Amsterdam Zuidoost hebben ze een grotere capaciteit en een modernisering doorgevoerd. Ook ASN Amsterdam heeft de capaciteit uitgebreid en is zich naast traditionele herstellingen, zeer succesvol gaan specialiseren in het schadeherstel van grote volumes voor einde looptijd voertuigen van met name lease- en autoverhuurbedrijven, welke hersteld worden middels Quick Repair.

Naast bovengenoemde wijzigingen complementeren de nieuwe vestigingen in Heemskerk en Nieuw Vennep de bestaande vestigingen in Almere, Zaandam en Haarlem de regio Amsterdam.