bel ons 0850445353
  • autoschade

Services

Schade aan uw auto is vervelend en komt altijd ongelegen. Dat begrijpen wij. Daarom doen wij er alles aan om het u gemakkelijk te maken terwijl wij uw auto repareren en weer als nieuw afleveren. U kunt weer onbezorgd in uw eigen auto veilig op weg!

Een ASN vestiging onderscheidt zich door schadelast beperkende maatregelen, door toepassing van alternatieve schadeherstelmethodes met ons label Quick Repair. Ook voor lichte tot zware krassen, beschadiging van uw interieur of het reconditioneren van uw auto is Quick Repair een snelle, efficiënte en kostenbesparende oplossing. Uw auto wordt weer als nieuw.

Wij werken onder andere samen met de volgende verzekeraars: Aon, Meeùs, VKG , Mevas en Voogd en Voogd.

Gratis vervangend vervoer

Laat u de schade aan uw auto bij ASN repareren, dan kunt u altijd rekenen op gratis vervangend vervoer. Onze vloot van jonge en betrouwbare personen- en bedrijfswagens staat altijd voor u klaar. Regel direct gratis vervangend vervoer via: Bel mij terug of u belt ons op 085 – 044 53 53.

Gratis haal- en brengservice

Op het moment dat u de schade aan uw auto bij ASN Groep laat repareren, kunt u altijd rekenen op de gratis haal- en breng service. De haal- en brengservice geldt ook voor het schadevoertuig, uzelf of de vervangend auto. Regel direct gratis uw haal- en brengservice via: Bel mij terug of u belt ons op 085 – 044 53 53.

Schadeformulier invulservice

ASN Groep helpt u graag bij het invullen van uw schadeformulier: Onze schadeformulier invulservice. Op het moment dat er schade is ontstaan aan uw auto dient er altijd een schadeformulier ingevuld te worden. Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw schadeformulier? Geen probleem u belt ons op 085 – 044 53 53 of ga langs bij één van onze vestigingen.

Afwikkeling met verzekering

Heeft u de autoschade bij ASN Groep gemeld, dan nemen wij de afwikkeling met de verzekering voor onze rekening. Vanaf dat moment zorgen wij voor de administratie, vervangend vervoer, vergoedingen en herstellen uw autoschade vakkundig.

Overige dienstverlening

De technieken die wij toepassen voor het herstellen van uw autoschade zetten wij ook regelmatig in voor andere zaken. Denk hierbij aan het spuiten van uw radiator of een (oude) kast. Zo kunt u weer onbezorgd genieten van uw eigendommen.