Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Carrera Waspik

Adres:

Blokenweg 12

5165 NR Waspik

0416 - 31 11 22

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Volledige ontzorging bij autoschade in Waspik

De medewerkers van ASN Autoschade Carrera Waspik ontzorgen u bij autoschade. Dit schadebedrijf staat bekend door zijn expertise in combinatie met snelheid. De medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring opgedaan, zodat zij zeer snel en vakkundig zijn. Voor u betekent dit, dat u minder lang hoeft te wachten voor u weer de weg op kunt met uw personenauto, bestelwagen of vrachtwagen.

 

Schadeafwikkeling

Bij ASN Autoschade Carrera Waspik heeft u geen gedoe met het afwikkelen van uw autoschade met de verzekering. Deze zorg nemen de medewerkers van dit schadebedrijf u graag uit handen.

 

Schadelast beperkende maatregelen

Door toepassing van alternatieve schadeherstelmethodes met het label Quick Repair kunnen kleine en grote schades snel, efficiënt en kostenbesparend worden gerepareerd. Denkt u daarbij aan uitdeuken zonder spuiten, dashboardreparatie, bumperreparatie. Of het weg laten halen van een kras.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Carrera Waspik beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Carrera Waspik zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Carrera Waspik verzorgt deze service in de volgende plaatsen rondom Waspik:

 

De Moer, Den Hout, Drimmelen, Drunen, Elshout, Geertruidenberg, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Made, Oosteind, Raamsdonk, Raamsdonk(s)veer, 's Gravenmoer, Sprang-Capelle en Waalwijk.

naar boven