Naar inhoud
ASN Groep

ASN Dévak Venlo

Adres:

Rudolf Dieselweg 26a

5928 RA Venlo

077 - 32 40 143 077 - 32 40 430

Openingstijden:

Maandag

7:30 - 17:30

Dinsdag

7:30 - 17:30

Woensdag

7:30 - 17:30

Donderdag

7:30 - 17:30

Vrijdag

7:30 - 17:30

Zaterdag

9:00 - 12:00

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade aan uw personenauto of vrachtwagen in Venlo?

Al meer dan 25 jaar is ASN Dévak Venlo dé schadespecialist in de regio. Met zijn kennis, kunde en vakmanschap is dit schadebedrijf ijzersterk in schadewerk en glasschadeherstel.

 

Brengt u met een gerust hart uw personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen naar ASN Dévak Venlo. Met oog voor kwaliteit handelen de medewerkers het gehele schadeproces voor u af.

 

Kostenefficiënt met Quick Repair

Bij ASN Dévak kunnen ze u tegen lagere kosten helpen door middel van de Quick Repair methode. Dit is een snelle manier om deukjes en krasjes uit uw auto te verwijderen.

 

Ook voor beschadigingen op het dashboard of de bumper wordt hiervan gebruik gemaakt. Door bijvoorbeeld spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Er is minder voorbereiding nodig waardoor deze technieken goedkoper zijn.

 

Truckschadeservice

Voor vrachtwagens is een extra grote spuitcabine aanwezig. Hier kunt u niet alleen uw truck laten spuiten maar ook laten beletteren en voorzien van reclame. De gunstige ligging van ASN Dévak Venlo, de geavanceerde technieken en de verregaande service maken het plaatje compleet.

 

Haal- en brengservice

ASN Dévak Venlo beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Dévak Venlo zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Dévak Venlo verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Venlo:

 

Arcen, Baarlo, Beesel, Belfeld, Beringe, Blitterswijck, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Egchel, Grashoek, Grubbenvorst, Hegelsom, Helden, Horst, Kessel, Koningslust, Kronenberg, Lomm, Lottum, Maasbree, Meerlo, Melderslo, Meterik, Panningen, Reuver, Sevenum, Steijl, Swolgen, Tegelen, Tienray, Velden, Wanssum en Wellerlooi.

naar boven