Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Schonewille Deurne

Adres:

Industrieweg 5

5753 PB Deurne

0493 - 31 93 19

no-fax

Openingstijden:

Maandag

7:00 - 18:00

Dinsdag

7:00 - 18:00

Woensdag

7:00 - 18:00

Donderdag

7:00 - 18:00

Vrijdag

7:00 - 18:00

Zaterdag

8:00 - 12:00

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade en snel weer op weg in Deurne?

De vakmensen van ASN Autoschade Schonewille Deurne helpen uw autoschade snel herstellen, zodat u weer veilig op weg kunt met uw personenauto of bedrijfswagen. Opgericht in 1974 kan dit modern gecombineerde herstelbedrijf bogen op vele jaren vakmanschap.

 

Voor schadeherstel, bedrijfswagenspuitwerk en klein industrieel spuitwerk bent u hier aan het juiste adres. Kwaliteit en afspraken nakomen staan hoog in het vaandel.

 

Voor alle soorten schades

Heeft u een kras, een deuk of een kapotte ruit? Van de schadeafwikkeling tot het vervangend vervoer wordt voor u geregeld.

 

Quick Repair

Schadeherstel is een ambacht. Er wordt met passie gewerkt met metaal, aluminium en kunststoffen. En spuiten met de beste kwaliteit lakken voor het beste resultaat. Onder Quick Repair valt velgen vervangen, ruitreparatie en vervanging, dashboard reparatie, bekleding reparatie, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Schonewille Deurne beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Schonewille Deurne zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Schonewille Deurne verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Deurne:

 

America, Asten, Bakel, De Rips, Evertsoord, Geldrop, Griendtsveen, Heeze, Helenaveen, Helmond, Heusden (gem. Asten), Lierop, Liessel, Meijel, Mierlo, Milheeze, Neerkant, Nuenen, Ommel, Someren, Vlierden, Vredepeel en Ysselsteyn.

naar boven