Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade van den Berg Nieuw-Vennep

Adres:

Gersteweg 9

2153 GH Nieuw-Vennep

0252 - 62 26 16

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

8:00 - 12:00

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade? ASN Autoschade van den Berg Nieuw-Vennep repareert en regelt het voor u

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, daarom nemen de medewerkers van ASN Autoschade Van den Berg Nieuw-Vennep u uw zorgen uit handen. Van het invullen van de formulieren tot het regelen van een vervangende auto en snelle service, hier bent u aan het juiste adres.

 

Persoonlijke service en hoge kwaliteit

ASN Autoschade van den Berg Nieuw-Vennep is opgericht door Adriaan van den Berg en is nu ruim 15 jaar een erkend specialist in het totale schadeherstel.

 

Naast het reguliere schadeherstel, zijn de medewerkers in staat om elk schade vraagstuk op te lossen. Of het nu gaat om herstel van zwaar vervoer, scooters, motoren, autoruiten, caravans of campers er is altijd wel een specialist binnen het netwerk die een echte vakman is op dit gebied. Met dit allround one-stop concept wordt u gegarandeerd dat ze u 100% kunnen ontzorgen.

 

Specialist in Quick Repair en ruitherstel

Voor schade aan of herstel van auto’s, bestelauto’s, trucks, motoren, caravans en campers kunt u allemaal bij ASN Autoschade van den Berg Nieuw-Vennep terecht. Zij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden zoals:

* Uitdeuken zonder spuiten

* Spotrepair

* Ruitreparatie en -vervanging

* Koplampherstel

* Reparatie van dashboard

* Bekleding

* Velgen

 

Hierbij maken zij gebruik van de modernste reparatietechnieken. Ook spuitwerk is mogelijk in hun professionele spuitcabine, zowel voor voertuigen als interieur.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade van den Berg Nieuw-Vennep beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade van den Berg Nieuw-Vennep zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade van den Berg Nieuw-Vennep verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Nieuw-Vennep:

 

Abbenes, Beinsdorp, Buitenkaag, De Hoek, Hoofddorp, Huigsloot, De Zilk, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Lisserbroek en 't Kabel en Vredeburg.

naar boven