Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Van Dijk Boven-Leeuwen

Adres:

Van Heemstraweg 21

6657 KD Boven-Leeuwen

0487 - 59 67 77

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

8:30 - 12:00

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Betrouwbaar uw schade laten herstellen

ASN Autoschade Van Dijk Boven-Leeuwen is een specialist in schadeherstel van personenauto's, aircoservice, spot reparaties, reconditioneren, brommobielen en carrosseriebouw. Tevens beheersen wij specialistische werkzaamheden zoals apk laswerk, bekleding reparatie, dashboard reparatie, hagel calamiteit, hagelschade, krasreparaties en spotrepair (kleine lakbeschadigingen), koplampherstel, ruitreparatie, uitdeuken zonder spuiten en reclame stickerwerk.

 

Quick Repair

De vakmensen van ASN Autoschade Van Dijk Boven-Leeuwen zijn gespecialiseerd in Quick Repair werkzaamheden, zoals het uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitreparatie, koplampherstel, dashboard reparatie en bekleding reparatie. Quick Repair is een snelle manier om schades te herstellen en hierbij maken de medewerkers gebruik van de modernste reparatietechnieken.

 

Specialisme

Een specialisme van ASN Autoschade Van Dijk Boven-Leeuwen is carrosseriebouw. Ook kunt u altijd met uw brommobiel terecht. 

 

Spuitwerk

Daarnaast zijn de medewerkers van ASN Autoschade Van Dijk Boven-Leeuwen gespecialiseerd in spuitwerk. U kunt bij deze vestiging ook terecht voor industrieel spuitwerk. Zij werken met professionele spuitcabines waarin zelfs interieur (zoals meubels en keukens) gespoten kan worden naar uw wensen.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Van Dijk Boven-Leeuwen beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. Dit schadeherstelbedrijf zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Van Dijk Boven-Leeuwen verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Boven-Leeuwen:


Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden Leeuwen, Dreumel, Druten, Druten, Maasbommel, Oijen, Puiflijk en Wamel.

 
naar boven