Naar inhoud
ASN Groep

ASN Van Slooten loket Emmeloord

Adres:

Tinweg 2

8304 BP Emmeloord

0527 - 620 202 Routebeschrijving

no-fax

Openingstijden:

Maandag

7:30 - 17:30

Dinsdag

7:30 - 17:30

Woensdag

7:30 - 17:30

Donderdag

7:30 - 17:30

Vrijdag

7:30 - 17:30

Zaterdag

8:00 - 12:00

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade in Emmeloord?

Geen nood! U brengt uw auto naar het loket van ASN Van Slooten Urk aan de Tinweg 2 in Emmeloord. Dit loket biedt ruime openingstijden om u in de gelegenheid te stellen uw auto te brengen. Lukt dit niet? Maakt u dan gebruik van de haal- en brengservice.

 

Breng uw auto, bestelwagen, truck of bus met schade naar ASN Van Slooten loket Emmeloord. Dan weet u zeker dat u bij een vertrouwd en vakkundig schadeherstelbedrijf bent.

 

Met zijn BOVAG, ISO 9002 en KZS certificering en hoog opgeleide en continue bijgeschoolde mensen bent u verzekerd van snelle service waarbij u van A tot Z geholpen wordt met de schadeafwikkeling en reparatie.

 

Slim repareren

Voor herstel wordt Quick Repair toegepast, zoals uitdeuken zonder spuiten, kunststofreparatie, ruitreparatie en het herstellen van krassen tegen een lager tarief.

 

Vrachtwagen

Bent u vrachtwagenchauffeur? Dan is uw vrachtwagen uw tweede huis. Speciaal voor u pimpen de medewerkers van ASN Van Slooten loket Emmeloord uw vrachtwagen. Zo ontwerpt u uw eigen truck.

 

Haal- en brengservice

ASN Van Slooten loket Emmeloord beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Van Slooten loket Emmeloord zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Van Slooten loket Emmeloord verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Emmeloord:

 

Baarlo, Bant, Belt-Schutsloot, Biddinghuizen, Blankenham, Blokzijl, Creil, Dronten, Ens, Espel, Giethoorn, Kraggenburg, Kuinre, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Nederland, Rutten, Schokland, Sint Jansklooster, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Vollenhove en Wetering.

naar boven