Naar inhoud
ASN Groep

ASN Van Slooten loket Lelystad

Adres:

Wartelstraat 1

8223 EH Lelystad

0320 - 22 16 18

no-fax

Openingstijden:

Maandag

7:30 - 18:00

Dinsdag

7:30 - 18:00

Woensdag

7:30 - 18:00

Donderdag

7:30 - 18:00

Vrijdag

7:30 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade in Lelystad?

Bij het ASN Van Slooten loket Lelystad kunt u altijd terecht om uw auto te brengen. Dit loket biedt ruime openingstijden om u hiervoor in de gelegenheid te stellen. Lukt dit niet? Maakt u dan gebruik van de haal- en brengservice.

 

Breng uw auto, bestelwagen, truck of bus met schade naar ASN Van Slooten loket Lelystad. Dan weet u zeker dat u bij een vertrouwd en vakkundig schadeherstelbedrijf bent.

 

Certificeringen

Met zijn BOVAG, ISO 9002 en KZS certificering en hoog opgeleide en continue bijgeschoolde mensen bent u verzekerd van snelle service waarbij u van A tot Z geholpen wordt met de schadeafwikkeling en reparatie.

 

Slim repareren

Voor schadeherstel wordt onder andere Quick Repair toegepast, zoals uitdeuken zonder spuiten, kunststofreparatie, ruitreparatie en het herstellen van krassen tegen een lager tarief.

 

Haal- en brengservice

ASN Van Slooten loket Lelystad beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn.

 

ASN Van Slooten loket Lelystad zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Van Slooten loket Lelystad verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Lelystad:

 

Baarlo, Bant, Belt-Schutsloot, Biddinghuizen, Blankenham, Blokzijl, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Giethoorn, Kraggenburg, Kuinre, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Nederland, Rutten, Schokland, Sint Jansklooster, Swifterbant, Tollebeek, Urk,Vollenhove en Wetering.

naar boven