Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam

Adres:

Ambacht 10

1511 JZ Oostzaan

075 - 63 13 400 https://www.autoschadevandenhe...

no-fax

Openingstijden:

Maandag

7:00 - 18:00

Dinsdag

7:00 - 18:00

Woensdag

7:00 - 18:00

Donderdag

7:00 - 18:00

Vrijdag

7:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Kwalitatief hoogstaand schadeherstel in Zaandam

Heeft u een parkeerdeukje opgelopen? Heel vervelend. Maar omrijden voor het repareren van een dergelijke schade aan uw auto of bedrijfswagen is niet meer nodig.

 

ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend opende in april 2015 een tweede vestiging in Zaandam. Hier worden de cosmetische schades behandeld, bijvoorbeeld middels uitdeuken zonder spuiten, terwijl bij de hoofdvestiging in Purmerend de complexe reparaties worden uitgevoerd.

 

Schadeherstel

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam is volledig ingericht op het herstellen van kleine, cosmetische schades. Klanten hebben hun auto snel terug door een unieke werkwijze. Bij binnenkomst gaat de auto de brug op en blijft daar de hele tijd staan. Alle werkzaamheden worden op die plek gedaan, inclusief het spuiten en drogen.

 

Deze methode is flexibel, snel en efficiënt. U kunt rekenen op lagere kosten en u heeft snel uw auto als nieuw terug.

 

Moderne reparatietechnieken

De medewerkers van de vestiging worden continu getraind, zodat zij de reparaties uitvoeren aan de hand van de modernste reparatietechnieken.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer.

 

De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Zaandam:

 

Amsterdam-Noord, Avenhorn, Beets, Den Ilp, De Goorn, Jisp, Koog aan de Zaan, Landsmeer, Middenbeemster, Noordbeemster, Oostknollendam, Oostzaan, Oudendijk, Spijkerboor, Westbeemster, West-Knollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Zuidoostbeemster.

naar boven