Naar inhoud
ASN Groep

Kleine kras of deuk?

Een kleine beschadiging aan uw auto. Iedereen maakt het wel eens mee: toch dat paaltje aangetikt, een parkeerdeukje of een krasje door een winkelwagentje. ASN Autoschade herstelt deze kleine beschadigingen, tegen lage kosten, speciaal voor u! Dit doen onze gespecialiseerde medewerkers zo vakkundig en snel dat u de auto, in de meeste gevallen, dezelfde dag al terug heeft. Wij noemen dit daarom Quick Repair.

Wat zijn de voordelen van Quick Repair:

  1. Lage kosten door het gebruik van speciale reparatietechnieken
  2. Snel een origineel resultaat
  3. Klaar binnen één dag
  4. Milieuvriendelijke oplossing

Een klein deukje in uw auto?

Een klein deukje in uw auto kan al snel ontstaan. Kleine deukjes ter grootte van een € 2 euromuntstuk, en waarbij de lak niet is beschadigd, kunnen door onze gespecialiseerde medewerkers onzichtbaar, snel en vakkundig worden verwijderd. Het deukje moet wel zitten in een metalen of aluminium deel van de auto en mag niet in de plastic bumper zitten.

Een krasje op uw auto?

Een lelijke krasje wordt door onze gespecialiseerde medewerkers weggeschuurd en plaatselijk voorzien van een nieuwe laklaag, wij noemen dit spot repair. Deze krasjes mogen niet groter zijn dan 15 cm en mogen zich niet bevinden op de motorkap, het dak of de kofferdeksel van uw auto. Elk krasje kleiner dan 15 cm werken de vakkundige medewerkers snel weg. Zit er een deukje bij het krasje? Geen probleem! Ook dit kunnen de specialisten voor u wegwerken.

Wilt u meer informatie over de reparatietechnieken? Onze medewerkers staan met hun vakkennis altijd voor u klaar. Neem direct contact op met een ASN Autoschade vestiging bij u in de buurt!